Logo

office@cgarhivare.ro

0265 259 059

Str. Acarului, nr. 1, Jud. Mureș

ro en hu

Cine Suntem?


Compania CENTRUL GENERAL DE ARHIVARE SRL a fost înfiinţată în anul 2009, având ca obiect de activitate prestarea serviciilor specifice domeniului arhivistic: arhivare, depozitare și digitizare documente. Aparţinem puţinelor firme de profil din România cu capital integral privat românesc. Funcționăm în baza Legii Arhivelor Naționale nr. 16/1996, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 71, din 9 aprilie 1996 actualizată și în temeiul Instrucțiunilor privind activitatea de arhivă la creatorii și deținătorii de documente aprobate de conducerea Arhivelor Naționale prin Ordinul de zi nr. 217/23 mai 1996. Din punct de vedere geografic, ne aflăm în centrul Transilvaniei, în orașul Târgu Mureș. În prezent, prestăm servicii de arhivare la nivel național. Suntem o echipă tânără, entuziastă, care punem pe primul loc profesionalismul, corectitudinea şi seriozitatea, lăsând pe locul al doilea profitabilitatea.

Ce putem face pentru tine?


Centrul General de Arhivare îți oferă:

  • - Servicii de arhivare complete, personalizate
  • - Servicii depozitare și administrare
  • - Servicii transport și manipulare
  • - Servicii digitizare documente
  • - Servicii distrugere documente

Scopul nostru


Să îți oferim calitate, siguranță și profesionalism. Cum facem acest lucru posibil? Evaluăm, analizăm, planificăm fiecare proiect în parte și punem în aplicare soluții personalizate. Cum reușim? Cu responsabilitate, prin proceduri interne riguroase. Am făcut din arhivare o pasiune, bucurându-ne de satisfacţia pe care ne-o dă finalizarea proiectelor.

De ce noi?


Dispunem de personal specializat, mod profesional de lucru, dotare cu aparatură specifică, management performant – ceea ce ne recomandă ca soluție ideală pentru exigențele dumneavoastră. Garantăm promptitudine, seriozitate și profesionalism. Compania noastră este autorizată de Arhivele Nationale ale României și respectă toate normele impuse de legislația în vigoare.

19000+

capacitate depozitare (ml)

800+

portofoliu clienți

11+

ani experiență
„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.”
Henry Ford

Îți mulțumim pentru interesul manifestat față de serviciile noastre, iar dacă mai ai întrebări despre cum te putem ajuta în ceea ce privește organizarea și arhivarea documentelor, folosește formularul de mai jos și trimite-ne un mesaj la care îți vom răspunde în maxim 24 ore.